Free songs

Coaching

Buro Roebers / Coaching
Elk coaching gesprek is anders. Afhankelijk van wat er nodig is, motiveer ik, stel ik kritische vragen en houd ik een spiegel voor. In ieder geval gaan we grondig in op wat je werkelijk belangrijk vindt en reik ik je tools aan om je eigen doelstellingen te realiseren.

Coaching op maat

Het doel van Coaching? Voor mij is dat altijd het doel dat een medewerker zélf bepaalt. Uiteraard in samenspraak met de opdrachtgever en met hulp van mij. Maar het doel moet een doel zijn dat iemand zichzelf stelt. Zoals het ontwikkelen van competenties, het trainen van vaardigheden, het toepassen van nieuwe werkmethodieken. Of een persoonlijke ontwikkeldoel. De coaching gesprekken zijn persoonlijk en vertrouwelijk. Aan de hand van een persoonlijk coachplan volg ik de ontwikkelingen en vorderingen. We  werken samen toe naar waar het om draait: dat de gecoachte zijn eigen doelstellingen weet te realiseren.

Waarom Buro Roebers?

  • Een uitstekend trackrecord
  • Helder en transparant
  • Efficiënt
  • Persoonlijk
  • 15 jaar ervaring
  • Maatwerk

Coaching on the job:

Bij coaching-on-the-job werk ik met medewerkers in hun eigen werkomgeving. Want dat is de beste plek om werknemers te observeren en te evalueren. Op de werkvloer is goed zichtbaar hoe de bedrijfsdynamiek het presteren beïnvloedt. Ik kan snel een gedegen analyses maken over het functioneren van mensen en praktische adviezen aanreiken die meteen toepasbaar zijn. Met mijn gecombineerde ervaring als commercieel manager en trainer kan ik putten uit vele praktijkvoorbeelden.

Wilt u meer weten

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Maakt dan vrijblijvend een afspraak met Buro Roebers of neem contact op voor meer informatie.

Naar boven