Free songs

Referenties

Buro Roebers / Referenties
Buro Roebers, laat talent voor je werken! Wil je meer weten over onze mogelijkheden en aanpak neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Referenties

Ik heb Susanne leren kennen als een zeer ervaren trainster die goed is in haar vak. Susanne weet feilloos een veilige omgeving te creëren waarin iedereen zich open durft te stellen wat de leerbaarheid bevorderd. Verder hoort Susanne wat andere niet horen m.b.t. leerdoelen en de belemmeringen hierin. Tot slot weet ze de trainingen zo in te richten dat ze afwisselend zijn qua werkvormen en weet ze rollenspellen op een zeer professionele manier te begeleiden. Ik heb diverse trainingen van haar gehad en ik zou haar dan ook van harte aanbevelen.
Robin Witte, Processpecialist Start People
Susanne, Ik heb niet heel frequent training van je gehad, maar de trainingsdagen die ik van jou heb bijgewoond waren voor mij ontzettend leerzaam en inspirerend. Je bent als trainster heel enthousiast, eerlijk, direct, positief en praktisch. Onze groep bestond altijd uit mensen met veel kennis van de zorg- en welzijnssector: hier kon jij je altijd ontzettend goed in verplaatsen. Ik wil je hiervoor bedanken en wens je heel veel succes toe met je eigen Buro! Groeten Evelyn (cursist Medi Interim Eindhoven)
Evelyn Riley, Intercedent at Start People Medi Interim
Susanne heeft mij in de laatste jaren meerdere keren training gegeven. Ik heb haar ervaren als een enthousiaste, kundige en inspirerende trainer. Zij weet mij uit te dagen en is niet bang je een spiegel voor te houden. Haar trainingen zijn interactief en vooral heel erg leerzaam. Susanne geeft mij altijd veel energie en inspiratie!
Renske Smits, Consultant at StartPeople
Met veel plezier denk ik terug aan de periode dat ik met Susanne heb samen gewerkt. Ze is een vakvrouw met (uiteraard) passie voor haar werk. Oprecht, uitdagend, boeiend, confronterend, enthousiasmerend en dat alles met een grote glimlach. Kortom een fijn mens om mee werken!
Jos Anbergen, Trainer/coach bij staffing associates
Al bij de intake zag ik dat er een heel fris, nieuwsgierig, eerlijk en echt mens tegenover mij zat. Tijdens de training komt er een boost aan VITAMINE-E vrij..: Energie, Enthousiasme, Elegantie, Eerlijkheid, Eigen stijl, Effectiviteit. De medewerkers van Redwise Jobs & Careerdevelopment gaven aan direct met de tips en trucs aan de slag te kunnen en “besmet” te zijn met het enthousiasme! Dank daarvoor!
Jessica Meijntjes, HR Redwise B.V.
Susanne Roebers traint de mensen van XXS op diverse niveaus vol overgave en enthousiasme! Een goed op maat gemaakt programma. Ze vinden het niet alleen oprecht inspirerend (en confronterend) maar vooral ook toepasbaar in de praktijk. XXS is fan van Susanne
Map van Arem, Managing Partner XXS

Ik heb tijdens mijn seniortraject trainingen gehad van Susanne. Ik wil haar bedanken voor haar kennis die ze met trainingsgroepje heeft gedeeld. Susanne wist elke taaie stof met volle enthousiasme over te brengen. Ben met plezier en enthousiasme naar alle trainingen gegaan. Haar manier van mensen motiveren en coachen was erg inspirerend. Deze ervaringen ga ik dan ook zeker gebruiken en toepassen. Bedankt!
Aicha Chtitihi,Consultant Techniek at Start People

Ik werk o.a. voor

 

 

 

 

 

 

Naar boven