Free songs

Training

Buro Roebers / Training
Buro Roebers stemt alle trainingen (communicatie, persoonlijke effectiviteit, commercieel) volledig op uw wensen en doelstellingen af

Trainingen op maat

Iedereen heeft talent. Dat is mijn rotsvaste overtuiging. De vraag is: (her)ken je het talent? En misschien nog wel belangrijker: hoe laat je talent voor je werken? Hoe kun je als organisatie het aanwezige talent ten volste benutten? Vanuit die vragen analyseer ik de trainingsbehoeften. Ik bespreek de doelstellingen grondig. En ontwikkel zo dé training die uw medewerkers stimuleert om zich optimaal te ontplooien.

Maatwerk voor

  • Commerciële trainingen
  • Persoonlijke effectiviteit
  •  Communicatie

Informatie over onze trainingen

Met een Commerciële training verbetert u de zakelijke vaardigheden van uw mensen. Ze krijgen handzame aanwijzingen die direct in de praktijk toepasbaar zijn. Het doel? Zichtbaar beter resultaat. Zoals meer acquisitieafspraken, weten om te gaan met weerstanden en meer omzet.

Specifieke doelstellingen kunnen verwerkt worden in de volgende trainingsblokken :

  • Acquisitie
  •  Schrijven van een sales pitch
  • Scherp onderhandelen
  • Verdieping Sales
  •  Verkoop vaardigheden
  • Omgaan met weerstanden

Hoe haalt u het beste uit uw mensen, juist in deze hectische maatschappij? Ik help medewerkers om te ontdekken waar hun kracht ligt. Hoe hun succes eruit ziet. En ook: hoe authentiek ze zijn en wat voor gedrag ze inzetten en willen inzetten. Zodat zij hun eigen ik maximaal kunnen inzetten om hun persoonlijke doelstellingen te verwezenlijken. En uiteraard die van uw bedrijf.

Communicatie is breed. Heel breed. Het is één van de belangrijkste tools om te kunnen functioneren in de maatschappij. Met goede communicatie kun je je persoonlijke leiderschap vergroten, je team efficiënt aansturen of je collega of klant beter overtuigen. De trainingen staan vooral in het teken van (non)verbale communicatie. Hoe kom je over? Hoe ga je om met feedback? Actie is reactie. Medewerkers leren communicatie in te zetten, om nog beter te kunnen beïnvloeden, overtuigen en doelstellingen na te streven.

Wilt u meer weten

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Maakt dan vrijblijvend een afspraak met Buro Roebers of neem contact op voor meer informatie.

 

 

Naar boven